Beoordelingen van Femis Delden

Recente recensies

5.0
Auke ter Braak
15 juli 2024
Linda Schuurs
14 juli 2024

Mijn dochter had een kindermenu met kipnuggets, de frietjes waren te zout waardoor de kipnuggets ook niet erg lekker meer waren ze is altijd wel erg gek op de salade die erbij zit

Mees rijgwart
13 juli 2024

Lekkere aardappeltjes

R.
13 juli 2024
Pijlman
9 juli 2024

Goed belegde pizza en heerlijk van smaak. Prima.

Jessica van Gorkum
6 juli 2024

Het was heerlijk

DA ten Hoeve
6 juli 2024

Het eten is altijd goed bij jullie? Online bestellen is ook idiaal.

J jansen
27 juni 2024
Anke
27 juni 2024

Pizza was heerlijk! Maar bestelling was niet doorgekomen. Systeem vertelt wel dat bezorging onderweg is, dus wachten op niks. Na een telefoontje wel snel opgelost.

Wil
24 juni 2024

Altijd super en de bestelling klopt altijd. Wel jammer dat ze de knoflook saus hebben verandert.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
16 juni 2024

Altijd goed en lekker. Aardig personeel!

Vluttert
15 juni 2024

Heerlijk gegeten. Maaltijden op tijd bezorgd door een hele vriendelijke bezorger.

Scholten
10 juni 2024
Borgeling
10 juni 2024

Pizza's waren prima snitzel menu niet aardappel schijfjes waren veel te hard

Henk Groothuis
9 juni 2024
maarten
4 juni 2024

zoals altijd gewoon goed!

Sylvia Stallen
2 juni 2024

Altijd lekker, goede piza en de shoarma smaakt heerlijk.

H. Vos
2 juni 2024

Na bestelling 1,5 uur later bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mensink
2 juni 2024
Rita visschedijk
27 mei 2024
De Roo
24 mei 2024

Snelle services, binnen de afgesproken tijd klaar.

Annelies Ramaaker
24 mei 2024

Heerlijke pizza en spareribs, goede site makkelijk te doen. Goede service

Loes
23 mei 2024

Super lekker eten en alle bezorgers zijn ook súper vriendelijk. Echt een aanrader!

Inge Ellenbroek
19 mei 2024

Heerlijk gegeten, mooi snel bezorgd thuis, gratis drankje erbij, leuk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

F Slaghekke
19 mei 2024

Prima

Astrid
19 mei 2024
A.Dijkstra
16 mei 2024

Helaas zat er geen salade bij.

Rita visschedijk
11 mei 2024

Pizza 's waren dit keer niet zo als ik gewend ben van jullie, pizza was lauw en bodem en rand waren taai, waarschijnlijk door drukte. Volgende keer weer zo als ik gewend ben.

De Roo
10 mei 2024

Snelle levering, vriendelijk bezorger, eten was goed en lekker en niet te zout👍👍

Anoniem
10 mei 2024

❤️❤️❤️❤️

Karin
5 mei 2024

Normaal altijd goed geweest maar de laatste tijd zijn er wel wat dingetjes fout gegaan. Opmerkingen worden niet of nauwelijks gelezen volgens mij. Vandaag miste ik weer een sausje en was mijn opmerking of er extra kruiden over de aardappels mochten over het hoofd gezien denk ik. Kwaliteit van het vlees was verder goed 👍🏻 en de bestelling werd snel bezorgd.

Conny
2 mei 2024

Mijn bestelling werd om 18:15 afgeleverd en ik kreeg om 18:50 een berichtje dat de bestelling onderweg was. Ergens ging er dus iets niet helemaal goed. Het eten smaakte zoals altijd weer uitstekend.

Zengerink
1 mei 2024

Vandaag was het weer als vanouds, heerlijk gegeten. Dank u en tot de volgende keer

Jorita Exterkate
1 mei 2024

Geen verbeterpunten, het was weer erg lekker 😋

Annemarie
29 april 2024

Was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

BJ
28 april 2024

Prima geregeld. Snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

francien Raukema
23 april 2024

Wij vinden het beter als jullie lekkere krokante aardappelschijfjes niet samen/ of onder de shoarmareepjes liggen, maar in een apart vakje. Verder prima, zoals gewend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J. Coone.
21 april 2024

Mijn gasten uit Arnhem wilden weer pizza eten. Ze gaven aan dat ze in Arnhem niet zulke goede pizza's hebben kunnen vinden!

Annet
21 april 2024

Zoals altijd heerlijke pizza’s!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carla Meenhuis
21 april 2024

T was weer lekker!

Zengerink
17 april 2024

Helaas is dit de derde keer dat de sausjes zijn "vergeten", iets zorgvuldiger omgaan met een bestelling mag best, je baalt tegenwoording ook een paar eurocentjes voor de sausjes en zonder saus wordt het een stuk oninteressanter.

Conny
15 april 2024

Snel gebracht, vriendelijke bezorger en heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacqueline
12 april 2024

Goede, vlotte en vriendelijke service & het eten smaakt zoals altijd zeer goed!

G
7 april 2024
Nicole
6 april 2024

Snelle bezorging en er is goed rekening gehouden met bepaalde dieetwensen. Daarnaast was het eten prima.

G
31 maart 2024

Goed en lekker

Ingrid Siemerink
30 maart 2024

Heerlijke gegeten

Dylan Ravenshorst
30 maart 2024

Bezorger zoals altijd super vriendelijk en vrolijk aan de deur en pizza was uitstekend

Anton
30 maart 2024

Ik had een shoarma speciaal besteld maar kreeg een normale. Er zat ook geen salade bij het menu.

Jeroen Dorenbusch
30 maart 2024
Nico Bloem
27 maart 2024
Thea Averdijk
19 maart 2024
H te Riet
18 maart 2024

Voor de eerste keer heb ik iets besteld. Over het algemeen vind ik het bestelde redelijk; echter de schnitzel vond ik te donker, bij zwart af gebakken. De schnitzel vormde een schril contrast met de witte saus, waardoor de bestelling in eerste oog opslag er niet lekker uitzag. Zelf bak ik de schnitzel altijd licht bruin, maar ik bak met boter in de bakpan en niet in olie. De rest van de bestelling was van goede kwaliteit!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Herma bruins
17 maart 2024

Het smaakte heerlijk en het werd op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Noa
11 maart 2024

Het was heerlijk

Sonja Kruse
9 maart 2024

Alleen maar lof!

Rita visschedijk
9 maart 2024
Martine Stubbe
5 maart 2024

Heerlijk gegeten. Echter wel wat langer moeten wachten dan de afgesproken tijd.

Roy
3 maart 2024
Diane
26 februari 2024

Heerlijk eten. Prima service.

Gert
20 februari 2024

Altijd een feest als Femi's is geweest!

mariette
18 februari 2024
Peter
18 februari 2024

Heerlijk gegeten en snap bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Piet
18 februari 2024

Was weer Heerlijk👌👌👌 Super snelle bezorging 👍👍👍

Rita visschedijk
17 februari 2024

Toppie

Rimco bosma
16 februari 2024

Het was weer super

Frits de Groot
12 februari 2024

Mini Dönerschotel vier sterren, smakelijk, verse frisse salade, lekker aardappeltjes, goed gegaard vlees, Pizza Calzone bevatte vooral veel deeg, relatief weinig vulling en was flauw van smaak. Beide gerechten waren relatief lauw, maar ze stonden al klaar bij afhalen.

Roy
10 februari 2024

Lekker gegeten

R.
9 februari 2024
maarten
9 februari 2024

snel en goed zoals altijd

Wil
4 februari 2024

Was super lekker. En grotere bakken voor kapsalon. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ten Buuren
29 januari 2024

Zeer vriendelijke bezorger maar service zou toenemen als er voor het moment van bestellen de bezorgtijd vermeld wordt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T. Nijland
29 januari 2024

Het werd afgeleverd zoals ik had gehoopt en besteld! Helemaal prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R.
28 januari 2024
G
27 januari 2024
K
26 januari 2024
Bouwmeester
24 januari 2024

Goed eten,op tijd geleverd. Prima!

Mustafa
23 januari 2024

Dankje wel eten super laker zo alles altijd en bezorging mooi op tijd

Fam Naafs
21 januari 2024

Het eten is er heerlijk, we komen al jaren bij Femis. Waar we wel van schrikken is dat de prijs erg hoog is voor wat je krijgt. We snappen dat alles duurder wordt, maar naar ons inziens krijgen we veel minder waar voor het geld wat er betaald wordt. Jammer dat dat zo gaat, wij denken nu eerst wel 2x na voordat we een bestelling plaatsen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Femis

Beste familie Naafs, Hartelijk bedankt voor uw eerlijke review. We waarderen het dat u al jarenlang een gewaardeerde klant van ons bent. We begrijpen dat u misschien heeft gemerkt dat er in december 2023 een kleine prijsverhoging van 5% is doorgevoerd. Het is belangrijk voor ons om transparant te zijn over deze verandering. Hoewel we in de afgelopen jaren geen prijsverhogingen hebben doorgevoerd, zijn de kosten voor onze ingrediënten, huur en algemene bedrijfsvoering gestegen. Om ervoor te zorgen dat we onze gewaardeerde klanten dezelfde hoge kwaliteit en service kunnen blijven bieden die u van ons gewend bent, hebben we deze kleine aanpassing moeten maken. We willen u verzekeren dat we altijd ons best doen om onze prijzen betaalbaar en concurrerend te houden, terwijl we toch onze standaard van uitstekende kwaliteit behouden. Nogmaals bedankt voor uw feedback en uw voortdurende steun. We hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen in ons restaurant en u te kunnen blijven voorzien van heerlijke gerechten en een geweldige ervaring. Met vriendelijke groet, Het Femi's Delden team

Rita visschedijk
20 januari 2024
Wesley v.d Kolk
20 januari 2024
Dirk Delden
19 januari 2024
S
18 januari 2024

Voor het eerst pasta Femis besteld en wat was deze verrukkelijk zeg!!

Db
17 januari 2024
Gert
16 januari 2024

Altijd feest als Femi's is geweest!

Mark
14 januari 2024
G
14 januari 2024
Rudy
14 januari 2024

Zoals altijd perfect!

Mees
13 januari 2024

De aardappels waren nat en klef alsof er zat denk ik water in heb ze helaas weg moeten gooien

Wil
8 januari 2024

Alles is altijd goed bij Femis. Alleen de prijs word nu toch wel te. Eerder een kapsalon voor 10.50 nu 13.50

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marit Wagenaar
7 januari 2024

We komen al tig jaren bij jullie echt fantastisch het eten en de vriendelijkheid van jullie alleen jammer dat jullie niet bezorgen aan deze kant van hengelo dus dicht bij delden maar wie weet komt dat nog is😉👍

Rita visschedijk
7 januari 2024
David
6 januari 2024
klein optiek delden
6 januari 2024

Altijd lekker en optijd ons eten bezorgd

Richard Linders
4 januari 2024

Smaakte prima, maar was geen minischotel kiphawai 😊

EOS
4 januari 2024

Zoals je van Femi's mag verwachten. Prima kwaliteit en service

Ilonka Meester
4 januari 2024

Het eten was lekker als altijd! Er is één ding wat ik nogal vreemd vind .. als je op jullie website komt dan kun je eerst items in de "winkelwagen" doen en pas daarna komt de vraag m.b.t. halen/bezorgen waardoor de winkelwagen weer leeg is en je opnieuw moet beginnen. :)

Bolten
30 december 2023
Koens
30 december 2023

Snelle bezorging. Pizza's waren warm en smaakten goed. Lahmacun vonden we echter smakeloos, zowel vlees als de groente.

Haverkate
30 december 2023

Alles was perfect. Top in 1 woord.