Beoordelingen van Femis Delden

Recente recensies

5.0
Jacqueline
12 april 2024

Goede, vlotte en vriendelijke service & het eten smaakt zoals altijd zeer goed!

G
7 april 2024
Nicole
6 april 2024

Snelle bezorging en er is goed rekening gehouden met bepaalde dieetwensen. Daarnaast was het eten prima.

G
31 maart 2024

Goed en lekker

Ingrid Siemerink
30 maart 2024

Heerlijke gegeten

Dylan Ravenshorst
30 maart 2024

Bezorger zoals altijd super vriendelijk en vrolijk aan de deur en pizza was uitstekend

Anton
30 maart 2024

Ik had een shoarma speciaal besteld maar kreeg een normale. Er zat ook geen salade bij het menu.

Jeroen Dorenbusch
30 maart 2024
Nico Bloem
27 maart 2024
Thea Averdijk
19 maart 2024
H te Riet
18 maart 2024

Voor de eerste keer heb ik iets besteld. Over het algemeen vind ik het bestelde redelijk; echter de schnitzel vond ik te donker, bij zwart af gebakken. De schnitzel vormde een schril contrast met de witte saus, waardoor de bestelling in eerste oog opslag er niet lekker uitzag. Zelf bak ik de schnitzel altijd licht bruin, maar ik bak met boter in de bakpan en niet in olie. De rest van de bestelling was van goede kwaliteit!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Herma bruins
17 maart 2024

Het smaakte heerlijk en het werd op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Noa
11 maart 2024

Het was heerlijk

Sonja Kruse
9 maart 2024

Alleen maar lof!

Rita visschedijk
9 maart 2024
Martine Stubbe
5 maart 2024

Heerlijk gegeten. Echter wel wat langer moeten wachten dan de afgesproken tijd.

Roy
3 maart 2024
Diane
26 februari 2024

Heerlijk eten. Prima service.

Gert
20 februari 2024

Altijd een feest als Femi's is geweest!

mariette
18 februari 2024
Peter
18 februari 2024

Heerlijk gegeten en snap bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Piet
18 februari 2024

Was weer Heerlijk👌👌👌 Super snelle bezorging 👍👍👍

Rita visschedijk
17 februari 2024

Toppie

Rimco bosma
16 februari 2024

Het was weer super

Frits de Groot
12 februari 2024

Mini Dönerschotel vier sterren, smakelijk, verse frisse salade, lekker aardappeltjes, goed gegaard vlees, Pizza Calzone bevatte vooral veel deeg, relatief weinig vulling en was flauw van smaak. Beide gerechten waren relatief lauw, maar ze stonden al klaar bij afhalen.

Roy
10 februari 2024

Lekker gegeten

R.
9 februari 2024
maarten
9 februari 2024

snel en goed zoals altijd

Wil
4 februari 2024

Was super lekker. En grotere bakken voor kapsalon. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ten Buuren
29 januari 2024

Zeer vriendelijke bezorger maar service zou toenemen als er voor het moment van bestellen de bezorgtijd vermeld wordt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T. Nijland
29 januari 2024

Het werd afgeleverd zoals ik had gehoopt en besteld! Helemaal prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R.
28 januari 2024
G
27 januari 2024
K
26 januari 2024
Bouwmeester
24 januari 2024

Goed eten,op tijd geleverd. Prima!

Mustafa
23 januari 2024

Dankje wel eten super laker zo alles altijd en bezorging mooi op tijd

Fam Naafs
21 januari 2024

Het eten is er heerlijk, we komen al jaren bij Femis. Waar we wel van schrikken is dat de prijs erg hoog is voor wat je krijgt. We snappen dat alles duurder wordt, maar naar ons inziens krijgen we veel minder waar voor het geld wat er betaald wordt. Jammer dat dat zo gaat, wij denken nu eerst wel 2x na voordat we een bestelling plaatsen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Femis

Beste familie Naafs, Hartelijk bedankt voor uw eerlijke review. We waarderen het dat u al jarenlang een gewaardeerde klant van ons bent. We begrijpen dat u misschien heeft gemerkt dat er in december 2023 een kleine prijsverhoging van 5% is doorgevoerd. Het is belangrijk voor ons om transparant te zijn over deze verandering. Hoewel we in de afgelopen jaren geen prijsverhogingen hebben doorgevoerd, zijn de kosten voor onze ingrediënten, huur en algemene bedrijfsvoering gestegen. Om ervoor te zorgen dat we onze gewaardeerde klanten dezelfde hoge kwaliteit en service kunnen blijven bieden die u van ons gewend bent, hebben we deze kleine aanpassing moeten maken. We willen u verzekeren dat we altijd ons best doen om onze prijzen betaalbaar en concurrerend te houden, terwijl we toch onze standaard van uitstekende kwaliteit behouden. Nogmaals bedankt voor uw feedback en uw voortdurende steun. We hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen in ons restaurant en u te kunnen blijven voorzien van heerlijke gerechten en een geweldige ervaring. Met vriendelijke groet, Het Femi's Delden team

Rita visschedijk
20 januari 2024
Wesley v.d Kolk
20 januari 2024
Dirk Delden
19 januari 2024
S
18 januari 2024

Voor het eerst pasta Femis besteld en wat was deze verrukkelijk zeg!!

Db
17 januari 2024
Gert
16 januari 2024

Altijd feest als Femi's is geweest!

Mark
14 januari 2024
G
14 januari 2024
Rudy
14 januari 2024

Zoals altijd perfect!

Mees
13 januari 2024

De aardappels waren nat en klef alsof er zat denk ik water in heb ze helaas weg moeten gooien

Wil
8 januari 2024

Alles is altijd goed bij Femis. Alleen de prijs word nu toch wel te. Eerder een kapsalon voor 10.50 nu 13.50

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marit Wagenaar
7 januari 2024

We komen al tig jaren bij jullie echt fantastisch het eten en de vriendelijkheid van jullie alleen jammer dat jullie niet bezorgen aan deze kant van hengelo dus dicht bij delden maar wie weet komt dat nog is😉👍

Rita visschedijk
7 januari 2024
David
6 januari 2024
klein optiek delden
6 januari 2024

Altijd lekker en optijd ons eten bezorgd

Richard Linders
4 januari 2024

Smaakte prima, maar was geen minischotel kiphawai 😊

EOS
4 januari 2024

Zoals je van Femi's mag verwachten. Prima kwaliteit en service

Ilonka Meester
4 januari 2024

Het eten was lekker als altijd! Er is één ding wat ik nogal vreemd vind .. als je op jullie website komt dan kun je eerst items in de "winkelwagen" doen en pas daarna komt de vraag m.b.t. halen/bezorgen waardoor de winkelwagen weer leeg is en je opnieuw moet beginnen. :)

Bolten
30 december 2023
Koens
30 december 2023

Snelle bezorging. Pizza's waren warm en smaakten goed. Lahmacun vonden we echter smakeloos, zowel vlees als de groente.

Haverkate
30 december 2023

Alles was perfect. Top in 1 woord.

Reijnaerdts
29 december 2023

Jammer dat je boorvexyra dingen telatief veel betaald en er weinig extra's er voor op krijgt. De garnalen moest ik echt zoeken en dat was niet de eerste keer. Pizza's zijn nooit gesneden helaas. Verder heerlijke pizza's dat hevt gevoel proeft weer even in Italië ben. Bezorging is snel en goed.

Hanneke levers
23 december 2023
Maarten
22 december 2023

Goede kwaliteit en zeer snelle bezorging. Maar het kan vast nog beter, maar ik zou niet weten hoe. Ik ben geen kok.

R.Groot
20 december 2023

Calzone was goed maar weggezonden zonder plastic tasje en zo bleek, ook zonder blikje Cola dat er bij zou zijn… Teruggaan betekende koude calzone. Jammer.

G
11 december 2023
ten Hoeve
10 december 2023

Vriendelijke mensen, bestelling snel klaar.Het eten is heerlijk!

Scotty Smit
10 december 2023

Altijd goed, snel en lekker , ik kom er al jaren.

Rudy
9 december 2023

Correcte levering en volgens afspraak

Rita visschedijk
3 december 2023

Bezorging en pizza was goed en lekker

Jose Visschedijk
2 december 2023
Hans Heijerman
29 november 2023

Eenvoudige bestelprocedure, stipte levering en goede kwaliteit pizza.

Theo veehof
28 november 2023

Zoals al jaren gewoon perfect 😃

Piet
27 november 2023

Was weer top en bezorging supersnel

Jacqueline
26 november 2023
A
20 november 2023

Snelle levering en heerlijke pizza

Han Coonen-Henrichs
19 november 2023
Jan
18 november 2023

Het heeft mij goed gesmaakt!

Geert Braaksma
15 november 2023
G
13 november 2023
Herman
12 november 2023

Goed bereid en een zeer vriendelijke bezorger 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. Busschers
11 november 2023

De bezorging duurde wat langer, maar daar heb ik alle begrip voor. We hebben meerdere keren pizza's besteld bij, altijd prima, alleen we hadden het idee, de laatste keer, dat de pizza wat dunner was, iets soberder.

Melle
10 november 2023

Goed eten, lekker en snel geleverd! Ook een aardige bezorger! Top zaak!

Piet
6 november 2023

Toppie en supersnelle bezorging

Emiel van Loon
31 oktober 2023
De Roo
30 oktober 2023

Eten was heerlijk, wel weer iets teveel besteld. Ophalen bestelling duurde wel wat lang, mss was het druk in restaurant en bestellingen via de site.

Edwin keijzer
30 oktober 2023

Was wederom niet warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Albert
28 oktober 2023

Wederom prima.

Frank
21 oktober 2023

Miste alleen de pepers.... wel besteld maar zaten er niet op

Piet
21 oktober 2023

Was weer Heeerlijk😂😂😂👌🎉 en supersnel bezorgen 👍💪

Charlotte
20 oktober 2023

Voor het eerst besteld bij Femis. 4 pizza’s en wat aardappelschijfjes. Het eten werd sneller bezorgd dan verwacht, top service. Bezorger was heel vriendelijk en het eten was nog lekker heet. Pizza’s hebben een lekkere dunne en krokante bodem. Rijkelijk belegd en de extra’s die we erop wilde hebben, zaten er allemaal keurig op. Aardappelschijfjes waren ook lekker gekruid. Voor een goede pizza bestel ik weer bij Femis.

Rita visschedijk
16 oktober 2023
J.
15 oktober 2023

Alles top

Van der Woning
14 oktober 2023

Actiecode ingevoerd. Stond bij dat die niet geldig was. Code was nog niet gebruikt. Dus dit bij opmerking neer gezet. Werd niet op gereageerd. Ook aan bezorger gevraagd om dit door te geven. Hier ook geen reactie op gekregen. Misschien hier een reactie. Ik wacht het af.

Daniella
11 oktober 2023

Supervriendelijk en goede pizza

Geert Braaksma
11 oktober 2023

Lekker eten, snel bezorgd

Harrie Koebrugge
11 oktober 2023

Geweldig, goed optijd en volop eten

Moniek
9 oktober 2023
G
9 oktober 2023
Kris
8 oktober 2023
Rob
8 oktober 2023

Zoals gewoonlijk : op tijd en... smaakt weer top.

Sandra Bolster
2 oktober 2023

Super gegeten weer. Bezorgtijd houden ze ruim aan maar wordt altijd eerder. Prima service en lekkere gerechten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dave Staal
1 oktober 2023

Zoals altijd dikke vette PRIMA!!